Fråga:
Vad kommer i lådan?
Kyle Macey
2012-06-13 03:33:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag har lagt märke till att RPi är falllös. Men kommer det bara med själva datorn? Eller finns det kablar, instruktioner, swag (klistermärken, ballonger, etc.) som levereras med den?

Skam att detta inte är ämne, jag gillar verkligen Joes svar
Tre svar:
#1
+26
Joe
2012-06-13 04:06:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

I USA från RS fick jag en brun låda med Raspberry Pi i en antistatisk påse inklämd mellan två skumstycken. Dessutom ingick en snabbstartsguide och ett regelverk. Element 14 levereras i en mindre vit låda, även i en antistatisk påse. Det finns inga kablar eller SD-kort inkluderade.

enter image description here

Det tog all min styrka att inte nedrösta dig bara för att du har två av dem :)
#2
+9
berry120
2012-06-13 03:39:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Bara Pi - inga klistermärken, t-shirts etc.

Den är utformad för att hålla nere kostnaderna, så det skulle vara lite dumt om detta mildrades i sista stund genom att skjuta onödiga kablar och andra saker där inne som ökar frakt- / paketkostnaderna.

Jag är för det mesta glad över det, jag har tillräckligt med strömförsörjning / kablar / SD-kort som jag inte behöver mer onödiga . Jag föredrar att spara på kostnaden (och i själva verket önskar jag att fler produkter tog det här benet!)

Om du behöver andra saker tror jag att vissa platser börjar erbjuda "paket" av USB-kablar och SD-kort, annars behöver du bara köpa dem separat - det "väsentliga" är inte alls dyrt.

#3
+8
user13
2012-06-13 03:33:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag beställde från Farnell och fick bara styrelsen i en ESD-påse, EM-efterlevnad och ett orderkvitto. Fraktetiketten uppgav också att det skulle finnas en "T-shirt" inuti, men det fanns ingen :(

Brist på adapter kan vara obekvämt, men under tiden kan du driva RPi från en hög -ström / laddning av USB-port, om du har den på din dator eller en USB-hub med strömförsörjning.

Du bör INTE dock ansluta den till standard USB-porten, eftersom den inte leverera tillräckligt med ström.

Så strömadaptern ingår inte ens?
Nej. Det är det inte, men tills du får en kan du ofta använda telefonens laddare.
En vanlig USB-port är bra för att driva Pi. Jag har två på skrivbordet som kör PC USB-portar utan problem. Om ytterligare hårdvaruenheter är anslutna till USB-portar kommer strömmen sannolikt att vara otillräcklig, men för ett tangentbord / en mus är det bra.


Denna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 3.0-licensen som det distribueras under.
Loading...