Fråga:
Vad behöver jag veta när jag väljer en särskild strömförsörjning?
Highly Irregular
2012-06-13 02:37:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Den här frågan frågar om vad du behöver veta för att driva en Pi från en icke-dedikerad strömkälla.

Den länkar också till Snabbstart Guide, som säger:

Micro USB-strömförsörjning - se till att du använder en god kvalitet som kan ge minst 700 mA vid 5V. Försök inte driva din Raspberry Pi genom att ansluta den till en dator eller ett nav.

Finns det några tillgängliga listor online med strömförsörjning som uppfyller denna specifikation?

Finns det några webbplatser med recensioner som indikerar vilka tillverkare som är mer ansedda? (Spelar det någon roll?)

Finns det något annat jag borde veta när jag väljer strömförsörjning?

Jag skulle vilja veta om jag bara kan köpa den billigaste strömförsörjningen jag hittar (som ger 700 mA), eller om jag behöver handla mer noggrant.

Fem svar:
#1
+11
Shane Hudson
2012-06-13 23:44:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det har noterats någon annanstans att vissa strömförsörjningar (särskilt telefonladdare) är felaktiga eller dåligt tillverkade. Du kan inte riktigt kontrollera detta utan att ta isär och använda en multimeter, men du bör ta hänsyn till det när du köper en, förmodligen håll dig borta från det billigaste.

http://www.arcfn.com/2012/05/apple-iphone-charger-teardown-quality.html
#2
+10
Alex Chamberlain
2012-06-13 12:29:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag rekommenderar att du köper en USB-laddare från en ansedd återförsäljare. De flesta anständiga laddare kommer att kunna leverera 1A.

Du kanske redan har en eftersom de levereras med de flesta nya telefoner och surfplattor. Förutom laddaren behöver du en USB-kabel.

Jag använder min Kindle-laddare, eftersom den är klassad till 800mA och har rätt USB-kabel.

#3
+6
Jon Egerton
2012-06-30 04:37:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

När jag fick chansen att beställa min RPi från RS, tog jag det enkla alternativet och beställde strömförsörjningen som de listade / erbjöd samtidigt, under antagandet att det skulle vara en lämplig enhet att använda .

Jag antar att Farnell skulle ta samma typ av tillfälle att piska dig till några extra.

Jag har inte haft ett problem som jag kan identifiera som strömförsörjning hittills.

#4
+2
Darth Vader
2016-04-02 17:54:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag rekommenderar starkt Pi Huts Raspberry Pi-strömförsörjning.

Jag använder den själv och den driver en Pi 3 som kör 100% CPU-användning med anslutna USB-enheter, absolut inga problem. Den är speciellt utformad för att driva Pi, så det är din bästa insats. Ändå kan du komma undan med något som en surfplatteladdare av hög kvalitet, eftersom den kommer att kunna leverera strömmen.

#5
+1
DDay
2017-06-04 22:18:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag har haft lycka till med en Cana-strömförsörjning. Jag vet inte vilken modell du använder idag (det är nästan fem år sedan du ställde din fråga). Cana Raspberry Pi 3 fungerar med modeller upp till Pi 3. Den är också högt rankad av andra på Amazon.

Här är strömspecifikationer från Raspberry Pi-webbplatsen.Denna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 3.0-licensen som det distribueras under.
Loading...