Fråga:
Hur kan jag ha flera USB-kringutrustning?
user46
2012-06-15 09:39:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hur kan jag ha flera USB-kringutrustning anslutna till min Raspberry Pi på en gång? Till exempel vill jag ha ett tangentbord och en mus inkopplad samtidigt.

Tre svar:
berry120
2012-06-15 17:38:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Modell B har två USB-portar, så om det är det du förvärvar kommer du inte att ha något problem (i skrivande stund, 15/06/12, är B den enda tillgängliga för närvarande.

Om du använder en modell A eller vill ha ytterligare enheter samt ett tangentbord och en mus behöver du en extern hubb (det vill säga en USB-hubb med egen strömförsörjning.)

Den ansluts till Pi via en USB-port och ger flera andra som alla delar den tillgängliga bandbredden:

enter image description here

Om du väljer att använda ett nav gör du se till att den drivs av en extern strömförsörjning, (inte bussdriven.) Detta kommer att säkerställa att alla anslutna enheter får den ström de behöver.

Söker efter "driven USB-hub" på de flesta webbplatser som säljer elektroniskt varor kommer att ta upp vad du behöver. Detta var det första resultatet med en sådan fråga på Amazon (kom ihåg att det är den brittiska webbplatsen och kommer med en brittisk nätadapter.)

Det ser bra ut. Var kan jag få en?
@Jivings Uppdaterad!
Jag menade den på bilden ...
@Jivings Ah sorry - Jag tog bilden från det första Google-shoppingresultatet som dök upp här: http://www.google.co.uk/products/catalog?sugexp=chrome,mod%3D0&q=powered+usb+2+hub&um = 1 & ie = UTF-8 & tbm = shop & cid = 5445714933587139063 & sa = X & ei = LyzbT9ymOYyS8gPasJzKCw & ved = 0CNQBEPMCMAE men det visar för närvarande inga faktiska återförsäljare ...
user46
2012-06-15 09:39:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan använda en USB-hubb för det. Från Wikipedia,

USB-hub är en enhet som expanderar en enda USB-port till flera så att det finns fler portar tillgängliga för att ansluta enheter till ett värdsystem.

Se till att Raspberry Pi har tillräckligt med kraft för att driva sig själv och USB-hubben, annars kan Raspberry Pi bli instabil eller inte starta. Detta kan säkerställas genom att använda en ansedd USB-hubb.

För att undvika strömproblem kanske du vill spendera några extra dollar och få en driven hub.
David Sykes
2012-06-15 09:58:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Modell B har faktiskt två USB-portar, så tangentbord och mus kommer att vara bra.Denna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 3.0-licensen som det distribueras under.
Loading...